Vapers er veldig enkle gående enkeltpersoner. De er mennesker med en panache permanent og kjærlighet litt av opplevelse . De er etter alle tenkte om av noen som hipsterne til det « sigarettrøyking » samfunnet, dårlig konnotasjoner fra hverandre det er ikke en dårlig tittel å holde. Med denne følelsen av fleksibilitet og bekymringsfrihet ordene forskrift tiltrekker en bestemt mengde av frykt og også stress og angst i sinnet. Ekstremt lite er ennå forstått om negative effekter av vaping, skadelig eller ellers så fantastisk bekymring regler lovgiver . Det er forskningsstudier til fordel for vaping som en rute til undertrykke røyking og det er skadelig kreftfremkallende kjemikalier ennå
Tallrike vapers har vanligvis
, hvis stussen er løsnet på e cig forskrifter der kunne være en metode å beskytte publikum fra seg selv og til underbud et helt klart farlig svart marked .. Large Cigarette and also Pharma Gain Most From Rules må postulert på ekte samt sann problemer . Når retningslinjer er tatt i betraktning og også laget, ubegrunnet bekymringer og behov til drepe vape sektor burde ekstra disse problemer undertrykke det vaping community det mer sannsynlig vi vil helt sikkert ha en betydelig problem på våre hender, var staten bare skift helseomsorg ressurser fra tobakk relatert sykdommer til underjordisk marked vaping relevant problemstillinger . En løsere grep vil helt sikkert fortjeneste alle feiringer bekymret i det lange løp ,E sigar Forskrift : Kan ikke vi alle bare få sammen ??
Forskrifter om e-sigaretter retningslinjer dato dag operert løp jo mer ekstra side av tingene poeng imidlertid begynt startet blitt altfor ekstremt og og også følgelig skremme bare eksistens tilstedeværelse det vaping-samfunnet Området Over retningslinjer for vape sektor vil forlate FDA med en sky av røyk i ansiktet, da det vil absolutt slå tilbake. Alt det pengene som er spart på velvære og sikkerhet ganske enkelt får omdirigert til de svarte markedspapirene som FDA har reprodusert med over forskrift .
Hvis stussen er løsnet på e cig forskrifter der kan være en måte å beskytte publikum mot seg selv og til underbud et helt klart usikkert svart marked. Forkert bekymringer samt ønsker til drepe vape industri trenger å ikke være faktorer som kommer rett inn i for å spille i det hele tatt når lover er betraktet og også laget.