Vertraging condooms
https://www.youtube.com/watch ? v = 6ZJR2n-PsZ8
 Is het gevaarlijk om seks in zee te hebben?

2. Niet al het water is gelijk geschapenVan horror tales over infecties en huiduitslag tot romantische hot tub trysts op exposities zoals Riverdale, je hebt waarschijnlijk is veel conflicterende details over al dan niet tegengekomen it pure zwarte chemise met roze bloemendetail en bijpassende string is beschermd tot heb geslachtsgemeenschap in een zwembad of een sizzling bad. In een poging het record recht te zetten, vroeg twee consultants om te helpen duidelijk maken de mythen en waarheden over onderwater seks .
Laat me helemaal ingaan op de get together -pooper-modus en level dat sex in het openbaar plaatsen , samen met bodies kunnen resulteren in major gevolgen , samen met boetes, arrestatie en zelfs gevangenisstraf. Het lijkt op elke paar weken is er informatie van een gloednieuw paar dat betrapt wordt op het hebben van geslachtsgemeenschap in het openbaar. Als u probeert om het in een meer of in de oceaan te krijgen, is uw beste gok om tot nacht bij te wonen, en de wereld is verlaten. (Gelieve onthouden van geslachtsgemeenschap in het openbaar of hotel zwembaden. empire labs is niet stevig genoeg voor deze van ons die moeten moeten daarna in dat zwembad zwemmen!) perfect fit in en kan op zichzelf voldoende van een logistieke challenge om te voorkomen dat je onderwater geslachtsgemeenschap hebt. Je bent veel veiliger om vast te houden aan je bad, badkuip, of je eigen tuin.

3 . Je kunt zwanger worden of een soa in water krijgen


U nog steeds mag willen vermijden water seks , als onjuist onderhouden zwembaden, sissende kuipen en jacuzzi’s kunnen broedplaatsen voor micro-organisme. Een onderzoeken vrijgegeven laatste val van Oregon State University gevonden dat zomerseizoen een slechte tijd is voor bacteriële infecties in het algemeen , met ernstige infecties veroorzaakt door micro-organisme maar liefst veel als 17 procent met elke 10- diploma verbeteren in seizoensluchttemperatuur. Warmte van welke soort dan ook, kan het condoom afbreken. Plus, het is eenvoudig gewoon lastig om op een condoom te zetten in het water. Realistic masturbatorsHoewel condooms geacht te zijn compatibel zijn met op basis van water smeermiddelen, moeten ze moeten niet zijn volledig ondergedompeld in water.
Je zult ook willen mindful zijn van het specifieke ruimte dat je in de gaten hebt op je tryst. Staande lichamen passion strappy pure zwarte crotchless bodystocking van water zoals meren, vijvers en zwemgaten zijn in het algemeen slecht roept als gevolg van ze kunnen gastheer voor vervelende micro-organisme.
“Seks in het water is prima er is smering current”, zegt Leah Millheiser , MD een ob-gyn en medical universitair docent aan de Stanford University. anal relaxants and anal easing stelt voor het gebruik van een siliconen- voornamelijk glijmiddel, dat kan reality (ik weet het, ik weet het, richt de sad trombone op).
Als je het niet gebruikt, kan de verhoogde wrijving het extra waarschijnlijk maken dat je condoom breekt. Het kan ook maken het extra waarschijnlijk zodat je micro-tranen kunt krijgen in je vaginale muren zwarte orna chemise set met slips jarretellegordel en sexy handschoenen , resulterend in een infectie. sexy nightwear is een extra rimpel – water- voornamelijk smeermiddelen zullen in water oplossen, dus je moet een siliconen- voornamelijk op basis van gebruiken